Miért szeretem az online hálózatépítést?

DXN legjobb mlm

Egy olyan világban, ahol a fő információforrás az internet, elengedhetetlen, hogy a Multi Level Marketing rendszerek is az online világ irányába mozduljanak el.

Miért online hálózatépítés?

Szerintem ezért klassz dolog az online hálózatépítés

Én személy szerint azért szeretem az online hálózatépítést, mert nem kell benne olyan dolgokat megtennem, amiket nem akarok. Nem kell bemutatókat szerveznem és tartanom. Nem kell névlistát összeírnom az ismerőseim köréből. Nem kell kimozdulnom itthonról.

A fókusz ugyanott van, mint a hagyományos hálózatépítés esetében: minél több embernek megmutatni az üzleti ehetőséget és a termékeket. Online hálózatépítés során ezt leginkább blogolással lehet elérni.

Az online hálózatépítés nem pusztán MLM

Ha valaki el akarja sajátítani az online hálózatépítés fortélyait, nagyon sok mindent meg kell tanulnia. Az online hálózatépítés sokkal inkább támaszkodik online marketing elemekre, mint magára az MLM-re.

Mindent magába foglal, ami a sikeres online jelenléthez szükséges: személyes márka építése, keresőoptimalizálás, webszövegírás, közösségi média, stb. Tulajdonképpen ezek az elemek a hagyományos online vállalkozás elemeivel is megegyeznek.

Amiben az online hálózatépítés mégis eltér egy hagyományos online vállalkozástól, az az érdeklődőkkel való kapcsolatfelvétel, illetve kapcsolatépítés része. Hiszen más a végső cél. De szerencsére itt sem kell hidegpiacról dolgoznunk. Akik megkeresnek minket, őket látjuk el információkkal.

Érdemes belevágni az online hálózatépítésbe?

Ha szeretsz blogolni, az interneten lógni, facebook-olni, szereted az online marketinget, vagy legalábbis szívesen megtanulnád, akkor azt mondom, hogy mindenképp érdemes belevágnod. Semmit nem veszíthetsz vele.

Online hálózatépítésre szerintem az egyik legalkalmasabb MLM cég a DXN.

Itt nem kell nagy összegekkel elindulnod. Viszont amit cserébe kapsz, az egy segítőkész csapat, egy fantasztikus online marketing rendszer, és a lehetőség arra, hogy magasabb életszínvonalon élj. Az első kettőt megkapod, ahogy csatlakozol. A harmadikért egy kicsit többet kell dolgoznod, de megéri.

És még valamit ne felejts el! Online hálózatépítéskor nem vagy helyhez kötött. Az egész világot eléred vele. A DXN a „One World One Market” koncepcióval biztosítja neked, hogy a világon bárhonnan szponzorálhatsz csapattársakat, bármilyen nyelven.

Bánni fogod, ha kihagyod! Ha szimpatikusak a cikkeim és szívesen lennél a DXN csapatom tagja, jelentkezz! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük