Tessék vigyázni! Az ajtók záródnak!

DXN legjobb mlm

Tessék vigyázni! Az ajtók záródnak!A fenti címmel jelent meg pár héttel ezelőtt DXN-es felsővonalam, Specht Józsi könyve. Mikor megtudtam, hogy könyvet ad ki, nem volt kérdés, hogy megveszem-e vagy sem. Bár tény, nem azonnal szereztem be.

A könyv igazából, ahogy Józsi is írja, nem csak az ő érdeme, hanem a családjáé, akik, mint a könyvből kiderül, nagyon sokat segítettek neki: Vali és a lányok (Sári, Tami , Olga). Együtt vitték sikerre az üzletet.

Ahogy megkaptam a könyvet, szinte azonnal kiolvastam. Na jó, nem azonnal. Pénteki napon kaptam kézhez. Szombaton még csak szemezgettem a könyvvel, vasárnapra viszont A-tól Z-ig kiolvastam. A Facebook oldalamra ki is írtam, hogy „Most már van egy batyunyi motivációm.”. 🙂

Miről is szól a könyv?

Nem nehéz kitalálni, hogy miről szól a könyv.

  • a DXN indulásáról
  • a kezdeti nehézségekről
  • egy család csapatmunkájáról és megoldás centrikus gondolkodásáról
  • a „jóakarók” „jó tanácsain” való felülemelkedéséről
  • és a jól megérdemelt jutalomról

Nagyon érdekes volt megtudni, hogy hogyan indult el Magyarországon és Európában a DXN. Persze valamennyit már előtte is tudtam róla, de a könyv elolvasása által teljesen testközeli élménnyé vált.

A legtöbb ember azt hiszi, hogy becsatlakozik egy MLM hálózatba és utána minimális erőfeszítéssel maximális profitot érhet el. Nos, aki eddig ezt hitte, akkor a Tessék vigyázni! Az ajtók záródnak! című könyv nagyon gyorsan fel fogja nyitni a szemét.

KönyvEz a könyv élményeket ad át. Nem kifejezetten MLM üzleti könyv. Sokkal inkább nevezném MLM életstílus könyvnek. Rámutat arra, hogy érdemes belefektetni sok időt és munkát egy MLM hálózat felépítésébe, mert utána az ember élete végéig élvezheti munkájának gyümölcseit.

Ehhez persze nyilván valódi munkát kell beletenni, nem csak „úgy teszek, mintha MLM-eznék” munkát. Konkrét munkát a konkrét eredményekért. Ha az eredmények nem jönnek úgy, ahogy szeretnénk, akkor meg kell nézni, hogy mi az oka ennek.

Zárszó

Mindig azt szoktam mondani, hogy azzal semmi gond nincs, ha az ember lassan halad az MLM üzletében és kis eredményei vannak. A gond azzal van, ha az ember nem tudja, hogy miért van ez.

A siker alapvető kulcsa az, hogy az ember tudja, mi miért történik úgy, ahogy. Ez a mondat kicsit kacifántosra sikerült, de a lényeg az, hogy ha tudjuk az életkörülményeink alakulásának bennünk rejlő okát, akkor tenni is tudunk annak megváltoztatása érdekében.

DXN legjobb mlm

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.